Over ons

Sinds 1985 is ELCAB BV een voorraadhoudende leverancier van elektriciteitskabels.

ELCAB BV is oorspronkelijk begonnen met het op voorraad houden van TITANEX H07RN-F kabel en PURWIL PUR / PUR kabel. M.n. industriƫle afnemers vonden deze kabel van een dusdanig hoge kwaliteit dat de kabel al snel werd voorgeschreven bij diverse afnemers. Dit was het prille begin van de voorraadhoudende functie van ELCAB BV.

Al snel werden meerdere soorten kabels aangevraagd en ook hierin kon ELCAB BV voorzien. Binnen enkele jaren is het kabelprogramma van ELCAB BV uitgegroeid tot een totaalpakket van elektriciteitskabels. Van robuuste Polyurethaan kabels voor de zware industrie tot beveiligingskabels en installatiekabels voor de utiliteit, alles staat onder 1 dak bij ELCAB BV.

Dus zoekt u naar KWALITEIT dan zoekt u naar ELCAB BV.

Niet alleen onze kabels hebben een hoogwaardige kwaliteit, ook onze hoge servicegraad mag gezien worden als topkwaliteit. Wij leveren u veelal uit voorraad desgewenst met een tijdszending, wij zijn 24/7 voor u bereikbaar en wij bieden een totale projectbegeleiding. Onze excellente dienstverlening is de ruggengraat van ELCAB BV en daar zullen wij ons in blijven onderscheiden.